Головна

Носії Божої Любові

1244339«Істинно кажу вам:  усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших – ви мені зробили. /Мт.25,40/»

У Сиропусну Неділю, за благословенням пароха о. Ігоря Онишкевича, Україночки, із словами подяки, млинцями, які напекли наші неперевершені господині, варенням, салом, часником, цукерками, книжками, кружками та власноруч написаними цитатами про прощення для кожного особисто завітали до поранених та хворих в Ірпінський госпіталь та госпіталь Прикордонної служби.

Неможливо словами передати ту радість і щирість з якою нас зустрічали поранені в такий холодний і похмурий день.

Частуючи млинцями кожного особисто, захисники із здивуванням запитували: «А ви звідки знали, що ми хочемо саме млинців?». Куштуючи млинці дякували і казали, що таких смачних ще не їли, а ми відповідали: «Приготовані з великою любов’ю саме для Вас».

Передаємо щире спасибі від наших Захисників: отцю Віталію Воєці за духовний супровід у служінні пораненим захисникам, парафіянам Церкви Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі, студентам Катехитично-Педагогічного - Інституту УКУ (київська група), друзям, творчо-пізнавальному центрові «Дитяча Світлиця» та крамниці «Галерея-Подарунків «Рай Дерево» за кружки, книжки та творчу підтримку, колективу пані Олі за творчу підтримку, п. Ганні з Чернігівської області за млинці, Юлі з Тернополя, за фінансову допомогу, щире спасибі за молитовну підтримку.

Щиро дякуємо нашим люблячим Україночкам, які несли любов, радість, промінчик надії нашим вірним Захисникам: с. Януарії, с. Тимотеї, Оксані, Марині, Людмилі, п. Марії, п. Олі, парафіянам з м. Ірпінь: п. Жанні, п. Марії, п. Галині, п. Ларисі, щире спасибі водіям п. Андрію, п. Любові.

Скажемо словами одного із Захисників: «Дякуємо за щирість із якою Ви до нас приходите».

Нехай у нас ніколи не забракне бажання бути носіями Божої любові.

Василина і Марічка Томишинець для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/