Головна

Реколекційний семінар для катехитів

106494«Будьте милосердні, як і Отець ваш милосердний» (Лк 6, 35-36).

Теплими сонячними днями 3 25-27 березня 2016 р. Б. Катехити Київської Архиєпархії УГКЦ мали чудову нагоду відпочити та духовно збагатитися у стінах Київської Трьохсвятительської духовної семінарії  взявши участь у семінарі на тему: «Євангелізація для дорослих УГКЦ в світлі року Божого Милосердя», який супроводжував о. Тарас Барщевський.

Семінар розпочався зустріччю учасників за смачною вечерею. Опісля була вступна наука на тему: «Ювілейний рік у Святому Письмі». Перший день семінару закінчився трансляцією Хресної дороги із Риму, яку провадив Папа Франциск.

Другий день семінару розпочався Божественною Літургією в семінарійній Каплиці, яку очолив ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії о. Петро Жук. Поснідавши, за допомогою о. Тараса Барщевського продовжили мандрувати дорогою Святого Письма відкриваючи для себе, що таке гріх людини і Боже милосердя та що таке Боже милосердя у Святому Письмі. Наша мандрівка з перекускою, працями в групах, смачним обідом, Вечірнею та вечерею добігла до завершення.

Третій день розпочався Архиєрейською Літургією, яку очолив владика Богдан (Дзюрах).

Катехити мали радісну нагоду спілкування з владикою Богданом (Дзюрахом), отримати батьківські настанови, підтримку та Благословення.  Вітати сестру Луїзу Цюпа (СНДМ) Голову Патріаршої комісії УГКЦ.

Висловлюємо щиру подяку:

О. Тарасу Барщевському, за простоту і щирість з якою Він доносив Слово Боже до учасників семінару.

о. Петру Жуку ректору Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, за організацію, супровід та батьківську турботу.

с. Луїзі Цюпа (СНДМ Голові Патріаршої комісії УГКЦ, за духовний супровід, материнську любов та наполегливу працю, завдяки якій ми мали змогу взяти участь у семінарі, за подарунки для всіх катехитів.

Братам семінаристам Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, які з радістю нам допомагали.

Всім хто долучився до організації та супроводу семінару.

Нехай у Вас ніколи не забракне бажання з любов’ю робити добро.

Василина Томишинець, студентка КПІ УКУ для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/