Головна

Дякуємо за Незалежність!

14169477«Господи, добре нам тут бути!» Мат.17,4

Чудовими сонячними днями 27-28 серпня «Аскольдова молодь» зі словами подяки і освяченими фруктами вітали зі святами: Преображення Господнього, Днем Прапора, Днем Незалежності та Успіням Пресвятої Богородиці, наших поранених захисників, хворих та персонал в Ірпіньскому шпиталі та шпиталі Прикордонної Служби м. Києва.

Боже Милосердя безмежне. Від задуму до втілення в реальність маленьких даруночків, як гірчичне зерно, які приносять безмежну радість для тих хто дарує і тих хто отримує ці даруночки. Свідченням цього є слова хворих і поранених.

14137912Дідусь, якому далеко за 80: «У мене сьогодні світло, до мене прийшли мої рідні»; «Ви для мене сьогодні є посланцями від св. Івана Павла ІІ, це неймовірно»; «Звідки до нас такі Ангели завітали?»; «Дякую за добро й тепло, що ви даруєте!», «Ви завжди у наших серцях, дякуємо за підтримку»; «Дякуємо за цукерки, ми вже давно мріяли попити чай з цукерками, а тут такий подарунок»; «Ви єдині хто нам дякує за нашу працю».

Даруночки цього разу були звідусіль. Цукерки від владики Богдана (Дзюраха), малюночки допомагали розфарбовувати дітки з Пізнавального центру «Дитяча Світлиця», фрукти, які щедро пожертвували наші колеги по роботі, пані Оля з колегами, парафіяни церкви св. Миколая Мир Лікійського на Аскольдовій Могилі.

1419146Ділимось радістю яку ми пережили за ці два дні з усіма Вами. Сердечні слова подяки отцям за благословення та духовний супровід, і Всім хто є причетний в різний спосіб до творення гірчичного зерна вдячності, радості, добра.

А нашим Ангелам, які несли цю радість: с. Тимотеї, Василю, Любові, Іванці, Ірині – ваша щирість, відкритість, любов – це найкращі ліки від усіх недуг. Водіям Дмитру та п. Андрію щире спасибі.

Пам’ятаймо, Незалежність України будуємо Ми.

«Тільки любов здатна на перемогу! Тільки любов!». о. Андрій Зелінський

Василина і Марічка Томишинець, парафіянки церкви св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі, для «ОРАНТИ»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/