Головна

Завжди Усміхайся!

«…Усміхнись так, щоб аж ворогу стало лячно від непідробної щирості твоєї усмішки та від щирої любові твого мужнього серця» о. Андрій Зелінський

В величне свято Введення в храм Пресвятої Богородиці з Божого благословення, україночки мали нагоду і можливість вітати з професійним святом Днем Збройних Сил України, ділитись радістю і любов’ю даруючи Подяки і цукерки, пораненим, хворим і медичному персоналу.

Ірпінський шпиталь зустрічав нас казковим снігопадом. Ми вкотре досвідчили Божу присутність в шпиталі. Вручаючи «Подяку» і даруючи цукерки, Бог в особливий спосіб промовляв до нас через поранених і хворих. Слова вдячності, сльози радості, читання віршів, побажання: «Дякую, я збираюсь на Схід, і Ваш прихід є підтвердженням того, що тил надійний, і ми повинні захищати рідну землю»; а один захисник прочитавши слова «Подяки», відповів: «Це саме краще, що Ви могли мені принести»; «Маю за честь прийняти подяку яку отримую вперше, від вдячних українців, навзаєм складаю подяку від ЗСУ за щирість і любов»; «Нехай Господь благословить Вас цією радістю, яку Ви до нас принесли»; «Про дитячі малюночки, вони не залишають байдужими жодного військового, дитяча щирість нас просто перемінює»; а один дідусь нас запитав: «Як називається те, що Ви до мене прийшли?»; «Ми 26 років тому вибрали прапор, але вагались у правильності вибору. Але Ваш сьогоднішній прихід підтвердив правдивість тодішнього вибору. Тепер я із впевненістю можу стверджувати, що керувати Україною є кому і ми на правильному шляху».

Прості слова, на перший погляд повсякденні: дякуємо, вітаємо, бажаємо швидкого одужання, бажаємо гарного настрою, сказані щиро викликають сльози радості і здивування.

Сердечно дякуємо отцям за благословення і духовний супровід, парафіянам церкви св. Миколая Мир Лікійського на Аскольдовій Могилі, та парафіянам церкви Різдва Пресвятої Богородиці м. Ірпінь за молитовну підтримку, за дарунки. Ділимось зі всіма Вами цією радістю, щирістю, здивуванням, зичливістю побажаннями одного із хворих: «Бажаю Вам завжди отримувати те, що не можна купити за гроші, щирість, посмішку, вірних друзів».

Бажаємо нам жити в мирі, радості, любові і ділитись з усіма цими дарами!

Василина і Марічка Томишинець, катехити-організатори, церкви св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі, для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/