Головна

Родинний відпочинок Аскольдян на морі

20245952354У суботу, 16 липня, кілька родин з дітьми з парафії Св. Миколая на Аскольдовій Могилі вирушили на родинний відпочинок на ... МОРІ!!!

Після кількагодинної подорожі з Києва спочатку інтерсіті до Запоріжжя, а потім автобусом через Мелітополь, на вечір ми нарешті прибули до славної Кирилівки (Степок) на узбережжі Азовського моря, де поселилися на базі відпочинку «Сабрі».

Місце - справді чарівне: з одного боку - лиман з його цілющими водами, повітрям і ґрунтом, а з іншого, буквально за кілька метрів - тепле і спокійне Азовське море. Чарівна природа, сонячна погода, смачна кухня, весела компанія,.. ну що ще потрібно для доброго родинного відпочинку?!

Особливістю нашого парафіяльного відпочинку є те, що він носить духовний характер, і проходить під духовним супроводом священика, сестри-монахині та катехитів парафії. Щодня у програмі табору є спільні ранкові молитви з благословенням, Свята Літургія, катехизація для дорослих і дітей, молитва на вервиці, спів релігійних пісень під гітару, нагода до духовної бесіди зі священиком та сповіді.

Відпочинок лише розпочався, а всі майже 30 учасників уже задоволені! Щиро дякуємо усім, завдяки кому цей відпочинок став можливим, і просимо ваших молитов про успішне завершення.

о. Іван Сохан

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/