Головна

Катехитичний табір для дітей «Царський банкет»

 

Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових зустрічей та знайомств… Однак, посеред бурі радісних емоцій та вражень, так важливо, знайти і приділити час для Бога та молитвиkar

.

З цією метою, вже декілька днів, у мальовничому карпатському селі Дземброня Верховинського району, триває літній християнський табір «Царський Банкет», учасниками якого, стали діти наших парафіян віком від 8 до 15 років.

Село, в якому розмістився дитячий табір є одним із високогірних в Україні (1100 м над рівнем моря), де навкруги відкриваються мальовничі краєвиди та пейзажі. Тут видніють найвищі карпатські вершини: Піп Іван (2020 м) та Говерла (2061 м). Слід згадати і про могутні ліси, широкі полонини,  та чисте гірське повітря, переповнене  ароматом карпатських трав, серед яких звучить веселий сміх та галас учасників нашого табору, які дуже цікаво та активно проводять свій час.

Це і походи в гори, збирання грибів та ягід, це і різноманітні ігри, конкурси, співання пісень. Проте, дуже важливою та невід’ємною частиною розпорядку табору є катехизація, під час якої, діти можуть більше пізнати Христа та поєднатися з Ним. Також, з великою радістю, члени табору побували на святкуванні храмового празника святої Ольги в селі, де мали змогу взяти участь в Божественній Літургії.

На цей раз, табір розмістився в одному із будиночків монастиря Преображення ГНІХ отців Василіян, та триватиме неповних 2 тижні. Разом з дітьми, в таборі присутні також голова табору сестра Ореста, отець Ігор Онишкевич, вихователька пані Наталія Нарвут, а також брат Василь Підлудний.

Як розповідає отець Ігор: «Головною нашою метою, є відпочинок та проведення повчального катехитичного табору з дітьми нашої парафії. Тому, незважаючи навіть на дуже перемінну погоду (то дощ, то сонце) ми не сумуємо, а дякуємо Богу, що маємо таку можливість зібратись тут, та провести весело та корисно свій час».

 

Мельникович Ольга, спеціально для «Оранти».

 

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/