Головна

паломництво «Стежинами святих Отців Церкви та Богородиці» до святинь Італії, Греції, Угорщини, Боснії та Герцеговини

ПАТРІАРШИЙ ПАЛОМНИЦЬКИЙ ЦЕНТР

запрошує в паломництво «Стежинами святих Отців Церкви та Богородиці»

до святинь Італії, Греції, Угорщини, Боснії та Герцеговини

ПЕРІОД: 03-12 жовтня (10 днів)

За МАРШРУТОМ: Львів – Кошице – Трієст – Рим – Ватикан – Манопелло – Сан-Джованні Ротондо – Барі – острів Корфу – Меджугор’єМакарськаВепріц – Марія Повч – Львів

Якщо Вас цікавлять історія та традиції християнства Заходу і Сходу, якщо Ви захоплюєтеся життєписами святих, якщо бажаєте почерпнути Божої благодаті, це паломництво саме для Вас!

 Під час цього паломництва Ви зможете доторкнутися до святинь Риму, вічного міста, яке продовж першого тисячоліття було центром всього християнства.

 В італійському місті Монопелло ви побачите хустину, на якій після чудесного Воскресіння Христового залишився відбиток Обличчя Ісуса.

 В Сан-Джованні Ротондо Ви матимете можливість поклонитися мощам святого отця Піо. А на півдні Італії, в місті Барі, - мироточивим мощам Мирлікійського чудотворця.

 Переправившись паромом до Греції, ви потрапите на дивовижний острів Корфу, молитиметеся в храмі святого Спиридона Тримифунтського.

Після переїзду до Боснії Ви опинитеся в Меджугор’ї, місці особливої присутності Пресвятої Богородиці, яке стало джерелом духовного та тілесного зцілення для багатьох людей.

В угорській базиліці в Марія Повч Ви помолитеся перед відомою на всю Європу чудотворною іконою Божої Матері. Ви також відвідаєте боснійські міста Макарську, Вепріц, словацьке місто Кошице, ознайомитеся з визначними пам’ятниками італійського Трієсту.

 Під час цієї подорожі Вас супроводжуватиме духівник та досвідчений керівник.

 

 

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/