Головна

Зустріч Львівського товариства

Львівське Товариство у м.Києві та Арт-клуб «Видиво й вино» запрошує київських Львів’ян на другу зустріч одне з одним за видивом й вином! Збираймося разом, щоб спілкуватися, дегустувати вина, дивитися концерти, мистецтво, мандри на великому екрані, і знову спілкуватися, і знову пити вино. Ми завжди лишаємось Львів’янами – близькими одне одному по духу, нам буде весело й цікаво, бо… ми того варті!)

Зустріч відбудеться у вівторок 18 грудня 2018 р. з 18:30 по 23:00. В програмі буде дегустація вин: будемо пробувати й порівнювати 4 білих сухих вина сорту шардоне, врожаю 2016 року, від українських й молдовських виробників в ціновій категорії 70-90 грн. за пляшку. В результаті проб ми найбільш об’єктивним чином з’ясуємо, котре вино на нашому ринку є кращим у співвідношенні ціна-якість – адже це буде сліпа порівняльна дегустація!

По вівторках в Арт-клубі «Видиво й вино» - класична музика. Львівський вівторок присвячений Австрії – нас немало єднає з цією країною… Отже, у видиво-програмі на великому екрані в цей вечір буде:

- 18:00-18:30. Красиве відео: прогулянка зимовим лісом.

- 18:30-19:00. Концерт «Моцарт гала» від Берлінської національної опери.

- 19.00-20.00 Жіночий клуб Львівського Товариства про галицьку кухню

- 20:00-21:00. «Галерея на великому екрані: Густав Клімт та інші австрійські художники.

- 21:00-22:00. «Відео вражаючої присутності»: піша прогулянка Віднем й Зальцбургом.

- 22:00-23:00. «Голівуд у Відні. Звуки космосу» - концерт класичної музики.

Вхід в Арт-клуб «Видиво й вино» – депозит 50 грн. (сума, що оплачується одразу, і на яку повністю можна випити вина й перекусити згідно цін меню закладу). Вартість келиха вина – 20-40 грн. (повне меню – https://www.facebook.com/pg/videowine/menu).

Щоб було зрозуміло чи достатньо набирається учасників для гарної події – будь-ласка, відмічайтеся в ній (тисніть "Цікавлюсь", а ще краще «Відвідаю»). Й просимо репостити подію в себе на сторінках, пересилайте інформацію про неї знайомим київським Львів'янам: більше гостей - більше втіхи. І... Клуб не безрозмірний – на зустріч запрошуються лише київські Львів’яни з чоловіками/дружинами чи близькими друзями.

Для перереєстрованих членів Львівського Товариства, згідно пластикової картки члена Товариства - знижка 5 грн. на кожен келих вина.

Ласкаво просимо до Львівського Товариства в Арт-клуб «Видиво й вино»! І… келихаймося!

Арт-клуб «Видиво й вино» знаходиться на Львівській (!) площі в приміщенні Національної спілки художників України (вул. Січових стрільців, 1 – 5), 4-й поверх.

За дорученням Правління

Виконавча дирекція ЛьвівськогоТовариства у м. Києві

--

З повагою,

Правління Львівського Товариства у місті Києві

Нажмите здесь, чтобы быстро ответить

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/