Головна

«Голодного нагодувати» – діло милосердя для тіла

IMG_20191103_134306Орден «Лицарі Колумба» Ради ім. князя Аскольда на останньому зібранні зініціювали проєкт – «Їжа для родин».

Мета проєкту: забезпечувати продуктами кухню «Карітас-Печерськ», що є однією з багатьох напрямків діяльності парафіяльної служби милосердя. Основним завданням парафіяльної кухні – це безпосередня реалізація одного зі семи діл милосердя для тіла: «Голодного нагодувати». Кухня вже десятки років здійснює таке служіння – щонеділі готує гарячі обіди для безхатьків району й парафіян, які перебувають у потребі.

Шлях реалізації цього проєкту є збірка продуктів у першу неділю місяця після кожної Божественної Літургії. Під егідою «Лицарів Колумба» відбувається збір продуктів, опис та передача на парафіяльну кухню. До реалізації проєкту залученні: лицарі Колумба Ради ім. князя Аскольда, громада парафії, люди доброї волі.

Цільова аудиторія: парафіяни громади, які перебувають у потребі, вимушено переселені особи, безхатченки та інші, хто потребує харчування. Тривалість проєкту: листопад 2019 – травень 2020 рр.Б.

Тож, з благословення пароха, отця Ігоря Онишкевича й на виконання рішення Ради «Лицарів Колумба», було оголошено збірку продуктів для тих, хто перебуває у потребі. Перша збірка пройшла сьогодні, 3 листопада 2019 р. Б.

Вітаємо братів з початком проєкту «Лицарів Колумба» – «Їжа для родин» на Аскольдовій Могилі.

Щиро вдячні всім, хто сьогодні долучився до цього проєкту. Спільно ми зібрали продуктів на суму понад 2 000,00 грн, а також пожертву готівкою 2 845,00 грн на ці потреби.

Сьогодні згадуємо слова Блаженної пам'яті Любомира Гузара: «Серед нас дуже багато добрих людей, але замало бути добрим — треба чинити добро.» Дякуємо Вам, брати лицарі, парафіяни, люди доброї волі за те, що чините добро!

P.S. Наступна збірка продуктів для тих, хто у потребі — перша неділя місяця — 1 грудня!

Микола Дмитровський, Великий лицар Ордену «Лицарі Колумба», спеціально для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/