Головна

Парафіяльний ярмарок-аукціон на підтримку соціального проєкту «допомога дітям, батько/мати яких загинув/ла у війні з Росією, захищаючи свій рідний край»

1Слава Ісусу Христу! Шановні парафіяни!

Цього річ з благословення пароха церкви Св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі, отця Ігоря Онишкевича, катехитами школи було заплановано проведення біля храму великоднього ярмарку-аукціону на підтримку дітей, батько/мати яких загинув/ла у війні з Росією, захищаючи рідну землю. Хоч і обставини що склалися, унеможливили спосіб такого проведення, проте, з ласки Божої, вони все ж не стали перешкодою для здійснення цього чудового задуму.

Тож, отримавши благословення пароха, проводимо запланований великодній ярмарок-аукціон онлайн. Як згадували вище отримані кошти будуть скеровані на проєкт підтримки осиротілим дітям військових/добровольців.

На ярмарок-аукціон представлено 12 лотів ручної роботи нашого катехита, вірної парафіянки, доброї мами, люблячої дружини Віри Бєлоусової й в такий спосіб внесла свою лепту та дала добрий старт для творення цього діла милосердя.

Ці витвори стануть не лише окрасою великоднього інтер’єру вашої домівок, й добрим спомином про діла милосердя, які спільнотно творимо для осиротілих дітей.

Ярмарка-аукціон триватиме від часу відкриття до середи, 15 квітня, включно, щоб мати змогу забрати витвір до Світлого Празника Воскресіння Христового.

5По завершенні аукціону та оплати вартості лоту на банківську карту, витвір можна забрати на Аскольдовій Могилі.

Витвори великоднього декору настільки делікатні та витончені, що не можуть бути відправлені поштою.

Запрошуємо долучатися до діл милосердя навіть у такий віддалений спосіб – «По тому пізнають усі, що ви учні Мої, як будете мати любов між собою.» Ів. 13.35, тож будьмо справжніми послідовниками Божої Любові – «Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.» Ів. 3.15

 

Умови ярмарку-аукціону

Назва лоту:

Кожному лотові присвоєно свій номерний знак від 1 до 12.

Вартість лотів:

Лоти 1-6 – стартова ціна 100,00 грн.

Лоти 7-12 – стартова ціна 150,00 грн.

Ярмарок-аукціон відкритий:

Аукціон проводиться відкрито на facebook сторінці парафії: https://www.facebook.com/pg/AskoldovaMohyla/photos/?tab=album&album_id=3163291300370129

Запропоновану суму вартості лота, залишаєте у коментарі.

12Хто стає власником лоту:

Власником лоту стає той, хто запропонує більшу суму за даний лот, станом на 19:00, 15 квітня 2020 р.Б.

Як оплатити лот:

Після закриття аукціону, буде оголошено нових власників великодніх витворів з максимальною оголошеною вартістю лота й подано загальну суму зібраних коштів на проєкт підтримки осиротілих дітей військових/добровольців.

З Вами зв’яжеться автор витворів, катехит Віра Бєлоусова, для врегулювання питання online оплати за лот.

Як отримати лот:

Після здійснення оплати, за лот, Ви зможе забрати його на Аскольдовій Могилі. Усі деталі будуть повідомленні катехитом Вірою Бєлоусовою.

«Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/