Головна

Церква Христова завжди з Тобою

ask357Нові виклики, новітньої хвороби, пошесті, що охопили цілий світ заставляють думати де знайти спасіння. Звичний ритм буденного життя зупинився  і введений державною владою карантин, повертає нас до родини, дітей, батьків. Вірні, котрі живуть молитвою, постом, милостинею мають першу трудність в єднанні з Христом у Святій Тайні Євхаристії. Церква відкриває можливість єднатись в молитві використовуючи інтернет. Хоч церква закрита для вірних, але  приписані Літургії  і моління відбуваються. Молитовник, Часослов, вервиця  в домашній Церкві стають нашим захистом.

Окрім виклику хвороби, болю і страждань  Карітас-Печерськ парафії св. Миколая чудотворця на Аскольдовій Могилі знайшов можливість продовжити проект «Дарунок від тата», звертає увагу на дітей, котрі залишились без тата/матері, які загинули у війні з Росією на Донбасі, захищаючи свій край. Сьогодні готуємо «Пасхальний кошик»

Парох Ігор ієрей нагадує, що діти парафіяльної школи «Бути людиною» зробили скорбонки для Великопісної збірки родинної пожертви, що використається на Пасхальний дарунок дітям котрі втратили батьків на війні в Донбасі і на літній відпочинок дітей. Маючи рахунки родин цих родин наші діти зможуть в такий спосіб виявити милосердя.

Подаю звіт парафії про служіння добра і милосердя в 2019 році, загальна сума – 868 855,00 грн. Звичайно сьогоднішні можливості дуже обмежені але заступник директора Карітас-Печерськ  Ганна Мушинська з волонтерами  продовжує це важливе служіння і нагадує нам не забути ці родини.

Ілля для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/