Головна

ІІ-ий відбірковий тур ХІ шахового турніру

8465112_o21 червня біля церкви св. Миколая на Аскольдовій Могилі відбувся 2-й етап відбору ХІ шахового турніру серед школярів «Пам'яті Аскольда-Миколая».

У змаганні взяли участь 26 учасників, 7 дівчаток і 19 хлопчиків. Нагадаємо, що в змаганнях 1-го етапу, який відбувся 14 червня, брали участь 18 учасників.

Залишилася незмінною суддівська команда: головний суддя змагань - Іван Захарчук, судді - Олександр Рибченко, Анатолій Путінцев, Геннадій Шполянський.

П'ятеро переможців 2-го етапу відбору продовжать участь у фіналі шахового турніру, і п'ятеро з 1-го етапу.

Організатори турніру - Парафіяльний благодійний фонд «Карітас-Печерськ», Київська Шахова Федерація, за фінансової підтримки родини адвоката Владислава Новікова, за підтримки Міжрегіональної Академії управління персоналом, спортивного клубу «Інтелект, Краса, Сила столиці України», Шахової Федерації АР Крим.

Призовий фонд становитиме 20 тис грн., 1-й приз – 10 тис грн., усього буде 5 призів.

Ірина Міняйло, для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/