Головна

Фінал ХІ шахового турніру на Аскольдовій Могилі

0743628792_oУ неділю спомину про візит, нині Святого, Папи Івана Павла ІІ на Аскольдову Могилу у часі Апостольської подорожі до України 2001 р. Б., біля церкви св. Миколая Мирлікійського відбувся фінал ХІ шахового турніру «Пам'яті Аскольда-Миколая» серед школярів. Півфінали шахового турніру проходили 14 та 21 червня цього року.

До участі у фіналі було заявлено 12 учасників, на превеликий жаль один з фіналістів захворів, тому змагання проходило між 11 шахістами.

Переможець ХІ шахового турніру - Ігор Самусенков.

Призовий фонд становив 20 тис грн., у тому числі: 1-е місце – приз-10 тис грн., 2-е місце – 5 тис, 3-є місце – 3 тис, 4-е і 5-е місця – призи по 1 тис грн.

Суддівська команда залишилася незмінною: головний суддя змагань - Іван Захарчук, судді - Олександр Рибченко, Анатолій Путінцев (заступник головного судді), Геннадій Шполянський.

Організатори турніру: Парафіяльний благодійний фонд «Карітас-Печерськ», Київська Шахова Федерація, за фінансової підтримки родини адвоката Владислава Новікова, за підтримки Міжрегіональної Академії управління персоналом, спортивного клубу "»Інтелект, Краса, Сила столиці України», Шахової Федерації АР Крим.

Ірина Міняйло для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/