Головна

«Роби Good»

357852147«Бог спрямовує до добра того, хто любить Його. Довіряймо Богові та крокуймо вперед. З Богом будь-яка пташка, яка відчуває, що галузка гойдається, далі співає, бо знає, що має крила.» (поради Дона Боско)

День Святого Миколая, одне з улюблених свят дітей та дорослих, це свято добра, милосердя, щедрості, радості, доброзичливості, чуйності, мудрості, любові. Святий Миколай справжній, народився та зростав у заможній християнській родині, в другій половині третього століття, в місті Патарах, у старовинній Ликіі, як подає життя святих, був доброю та чуйною людиною, жив у достатку, але бачивши потребуючих, не міг залишатися байдужим і Божа Мудрість супроводжувала та провадила його. Праведне життя Св. Миколая, заохочує багатьох людей бути великодушним та робити прості й добрі речі щодня, і є дуже багато людей, яких так і називають добродіями. 

У час переходу більшості шкіл на дистанційне навчання, багато родин не мають змоги забезпечити своїх дітей технічними засобами, через які учень може бути присутнім на онлайн занятті. З ласки Божої ми дізналися про діяльність спільноти однодумців, які маючи велике серце, і бажання щодня творити добро, добровільно створили чудову ініціативу і беруть участь у допомозі тим хто потребує технічних засобів у навчанні. Реалізація даного проекту «Роби Good» відбувається за рахунок власних коштів і долучає спонсорську підтримку. 

Сьогодні діти, чиї батьки звернулись про потребу в допомозі, отримали чудові планшети для навчання. 

Заносимо Богові подячні молитви за добродіїв та їхні родини! А також молимось за всіх потребуючих та жертводавців, хай милостивий Господь обдарує духовними дарами та всім необхідним, а рука тих хто щедро дає ніколи не збідніє. 

Дякуємо учасникам, Любові, Юрію, Анні, Миколаю, Олегу, Ірині, Сергію, Олені, Віктору, Ірині, Сергію, Андрію, Івану, Василю, Оксані, Павлові, Катерині, які дарують дітям радість, забезпечивши технічними засобами. Зустрічаючи на шляху людей, які так жертовно служать ближнім, то запитуєш себе, а що я можу зробити доброго? Чим саме можу допомогти ближньому? А чи принесе це користь, як витривати в доброму до кінця? ...

Адже для кожної людини, може бути інша потреба в помочі, для когось це увага, час який можете подарувати, щира посмішка, дружні обійми, навіть просто послухати, розділити смуток, одягнути, нагодувати, поділитися доброю новиною та подати надію, розрадити і помолитися, надати матеріалу підтримку. Ми щиро дякуємо кожному, хто продовжує нести радість та підтримку. 

«Нехай Господь поблагословить тебе, і нехай Він тебе стереже! Нехай Господь засяє на тебе лицем Своїм, і нехай буде милостивий до тебе! Нехай Господь зверне на тебе лице Своє, і хай дасть тобі мир!...» (Біблія в пер. Івана Огієнка, 1962, Числа 6:24-26)

Анна Онисько для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/