Головна

Парафія св.Миколая Чудотворця - Аскольдова Могила

Родина Коротушак.

Вівторок, 08 грудня 2009, 19:05

«Даваймо разом руки, складімо до Христа,

Нехай радіє небо і вся наша земля.

Даваймо разом нині, скажімо до Христа,

Що ми усі родина Небесного Отця.

Ми є родина, ми є родина,

Ми є родина у Христі!»

Add a comment

Читати далі: Родина Коротушак.

 

Родина Остапів

П'ятниця, 20 листопада 2009, 10:47

Молитва, віра, Бог, єднають усіх нас в одне ціле. Ми всі - велика родина парафії церкви святого Миколая. До цієї спільноти належить  також  дружня і доброзичлива родина Остапів.

Їхній син Микола Остапів співає в церковному хорі, дарує парафіянам чудовий спів. Окрім того він добре вчиться, займається спортом, а особливо полюбляє гру в настільний теніс. Микола приємна і вихована дитина. Add a comment

Читати далі: Родина Остапів

 

Спортивні таланти Аскольдової Могили

Середа, 04 листопада 2009, 20:26

У  світі є чимало спортсменів, які вірять і знають, що їхнім спортивним досягненням  сприяв саме Бог. Серед них -  Девід Робінсон, Марк Прайс, Хуан Карлос Валером, Мері Джо Фернандес, Майкл Чанг, Кевін Джонсон та інші.

Скажімо, Девід Робінсон зауважував: «Щоразу, виходячи на баскетбольний майданчик, я думаю, як би своїми діями прославити Бога. Я хочу, щоб люди звеличували не мене, а віддавали хвалу Богові, щоб вони зрозуміли, що я нічим не відрізняюся від інших і тільки через милість Божу в мене такий великий зріст. Та це не найголовніше в житті  і не можливість отримувати більше грошей. Коли я прокидаюся в ранці, я ледь не плачу від того, що Бог такий добрий та милосердний до мене. Він так любить мене, що дав мені троє гарних дітей та чудову дружину, Бог дає все найкраще вжитті.» Add a comment

Читати далі: Спортивні таланти Аскольдової Могили

   

Моя Аскольдова родина

Вівторок, 27 жовтня 2009, 23:32

Аскольдова Могила - це справді велика родина! У цій родині є співаки, журналісти, спортсмени, актори, інженери, вчителі, медики... Сьогодні ми б хотіли познайомити Вас з чудовою людиною і цікавою особистістю з паном Володимиром Гриньківим, регентом церковного хору!

- Пане Володимире, скажіть, будь ласка, коли саме ви почали відвідувати церкву святого Миколая, що на Аскольдовій Могилі?

- Церкву святого Миколая, що на Аскольдовій Могилі я почав відвідувати восени 1993 року.

Add a comment

Читати далі: Моя Аскольдова родина

 

Діти милосердя

Вівторок, 27 жовтня 2009, 22:48

Коли я вперше з'явилася тут, то зрозуміла, що милосердя має духовне обличчя виховательки дітей Орести Цибрівської, яка працює на проекті «Діти милосердя» в парафії церкви Святого Миколая на Аскольдовій Могилі.

Add a comment

Читати далі: Діти милосердя

   

Сторінка 98 з 110

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/