Головна

ПІД ПОКРОВОМ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ!

14680649«Дозволь мені проповідувати любов не словами, а прикладом мого життя…»(молитва св. Матері Терези).

Осінніми сонячними днями ми мали велику радість вітати наших Захисників із Святом Покрови Пресвятої Богородиці та з Днем Захисника України, які в Україні святкують 14 жовтня. Озброївшись любов’ю, щирістю, радістю вирушили в триденний похід до хворих, поранених і працівників у Ірпінський госпіталь, Головний клінічний госпіталь м. Київ, госпіталь Державної Прикордонної служби м. Київ. Із собою взяли маленькі гостинці. Вміст наших гостинців був таким: коробочки виготовлені власноруч, вітання підписане особисто для кожного: «Найкращому Захиснику Рідної Землі! Бажаємо, завжди перебувати під Покровом Пресвятої Богородиці! Дякуємо, що Ви є!», пиріжки, печиво, тістечка, цукерки, кружки.

14801071Вітаючи від палати до палати отримували радість взаємну. Здивування, щирі слова подяки: «Як можна просто прийти  привітати і подякувати»; «З якою любов’ю ви готовите даруночки, таку любов отримуєте взамін»; «Дякуємо, що ви до нас не побоялися зайти і щире спасибі за даруночки»; «Хай бог благословить»; «Я ще не заслужив, щоб мені дякували»; «В мене немає грошей, щоб заплатити за дарунок»; « Приходьте ще, я буду зустрічати вас з хлібом сіллю, вишитим рушником, тільки приходьте»; «Я не вірю, що можна просто прийти і привітати».

«Маленькі добрі справи вчинені з великої любові…»(св.. Мати Тереза), були з різних куточків України: Закарпатської області, Львівської області, м. Києва.

14798816Ділимось рясними Божими благословеннями, які ми отримали за ці дні з усіма Вами. Щира подяка отцям за благословення і духовний супровід, спасибі: творчо-пізнавальному центрові «Дитяча Світлиця» та крамниці «Галерея-Подарунків «Рай Дерево» за кружки та фінансову підтримку, парафіянам церкви св. Миколая Мир Лікійського на Аскольдовій Могилі, за молитовну підтримку, фінансову підтримку,пиріжки, печиво, цукерки, «Аскольдова молодь» за тістечка, цукерки; «Катехити Аскольдової» цукерки, фінансову підтримку, «Лицарі Колумба».

Спасибі добровольцям, які відповіли так на запрошення нести радість кожному: с. Тимотеї, Руслану, п. Галині, Любові, Марічці, Марічці, Ірині – ваша любов і щирість є безцінною рукою допомоги. Водію Анатолію спасибі.

Не втомлюймося любити і дарувати радість.

Василина і Марічка Томишинець, катехити-організатори,  церкви св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі, для  «Оранти».

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/