Головна

20 травня та 18 грудня 2018 року в Києві відбудуться Фестивалі-конкурси духовної пісні «Аскольдів Глас».

Шановні друзі!

20 травня та 18 грудня 2018 року в Києві відбудуться Фестивалі-конкурси духовної пісні «Аскольдів Глас».

Фестиваль-конкурс «Аскольдів Глас» започаткований в 2007 році з ініціативи митрофорного протоієрея отця Ігоря Онишкевича та громади УГКЦ Св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі, проводиться двічі на рік, має   екуменічний характер.

Конкурс популяризує українську пісенну традицію (духовну, патріотичну, календарно-обрядову, сучасну авторську музику), привертає увагу суспільства до духовних витоків українців та історії українського християнства, зокрема постаті київського князя Аскольда (в хрещенні Миколая) та проводиться на пожертви добродійників.

Звертаємося до парафіян церкви Св. Миколая, шанувальників української духовної пісні, меценатів та людей доброї волі і просимо про фінансову підтримку зазначених заходів.

Грошові пожертви можна зробити в церкві Св. Миколая на Аскольдовій могилі у скриньку «Пісенний конкурс «Аскольдів Глас»», а також внести на карту Приватбанку, відкриту за благословенням пароха церкви Св. Миколая отця Ігоря Онишкевича,

5168 7453 0002 6033 Маков’як Світлана.

Звіт про отримані пожертви і витрати буде висвітлюватись на парафіяльній газеті Оранта www.oranta.org         www.askoldova-mogyla.org

Божих ласк Вам та благословінь!

Митрофорний протоієрей отець Ігор Онишкевич.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/