Головна

Дарунки з Америки

Парафія УГКЦ Святого Миколая Чудотворця та БФ "Карітас - Печерськ" отримали посилку з Америки від  пані Ксенії Гапій, яка вже тривалий час разом з католицькою громадою міста Ньюарк (штат Нью-Джерсі) підтримує наших потребуючих людей, особливо родини з дітьми. Добрі люди з Америки організовують допомогу  найперше для дітей, котрі лишились без тата, пораненим воїнам, соціальним потребуючим родинам. Цього разу ми отримали велику партію шкарпеток,  дорослих та дитячих, якісних і потрібних для постійного вжитку.  До волонтерства зголосилась Олена і Максим, добрі парафіяни, які вирішили за прикладом Ксенії послужити ближньому.  Хочемо подякувати за дарунки. Ми почали їх розподіляти  між такими родинами:

1. Двадцять дітей пільгових категорій - це сироти, діти з багатодітних сімей, малозабезпечених та діти загиблих (Бориспільського району, Київської обл. село Іванків)

2. Допомога батькам загиблого воїна

3. Участь у Проекті «Дарунок від тата» -  допомога  дітям загиблих воїнів Печерського р-ну м.Києва.

4. Допомога багатодітній родині м. Київ

5.  Допомогу отримали парафіяни за письмовими заявами.

  1.  

 

 

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/