Головна

Храмовий праздник церкви Покрова Пресвятої Богородиці!

9-

Храмовий праздник церкви Покрова Пресвятої Богородиці!

14 жовтня (понеділок) 2019 року чекаємо всіх на святкування свята Покрова Пресвятої Богородиці в Національному музеї народної архітектури та побуту України в Пирогові.

Програма святкування:

11:00 Молебень до Пресвятої Богородиці. Мирування.

11:30 зустріч Владики Йосифа Міляна.

12:00 Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить Владика Йосифа Міляна.

13.30Після Літургії відбудеться водосвяття, молитва за воїнів та нашу неньку Україну.

14.00 Опісля організатори музею, запрошують всіх в центр музею на "Співоче поле" на концертну програму. Програму можна переглянути на офіційній сторінці музею.

Парафія Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ та "Клуб Закарпатської Культури у Києві" запрошують опісля літургії всіх на частування смачними стравами закарпатської кухні, токану з бринзою! Будемо готувати чай, тож заохочуємо всіх взяти з собою солодощі та розділити радість частування одим!

ВСІ, хто прямую на Божественну Літургію до Храму Покрова Пресвятої Богородиці мають можливість пройти та проїхати на територію музею без плати за квиток, при таких умовах:

ВСІ, хто буде прямувати на Божественну Літургію до Храму на власному автомобілі має зареєструвати номера машини в наступній формі: https://forms.gle/YcT4gqRstYpHQ7ei8

Заповніть будь ласка наступну форму до 13.10(14:00), після, заявки не приймаються, адже буде сформований документ, який подається на затвердження.
Умова безкоштовно проїзду зберігається лише з 10:00-12:00, всі хто заїжджатиме пізніше повинні будуть оплати повні квитки входу до музею та оплату за машину.

Потрібно при вході в музей повідомити охороні, що прямуєте на Літургію в Храм Покрова Пресвятої Богородиці в експозиції Карпати

Як добратися до музею та храму, ви можете ознайомитися за посиланням: https://www.facebook.com/…/a.300459920422…/651378958664298/…

Наша парафія організувала для Вас спосіб зручного добирання на СВЯТО. О 10:00 біля Церкви Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі (вул. Паркова Дорога 1) на Вас чекатиме автобус, який всіх безкоштовно довезе до нашого храму.

КОНТАКТНІ ДАНІ:

Всі питання щодо проїзду та організації СВЯТА в Храмі:

+380988554279 о. Роман Ільницький, адміністратор Храму

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/