Головна

«Style CAMP» – день перший

IMG_20191028_091041Християнський освітній 5-ти денний табір «пізнай свій стиль та його історію»

Сьогодні вранці, завчасу, перед початком Божественної Літургії, наші навчальні лідери прийшли на місце зустрічі з учасниками табору, до церкви св. Мирлікійського на Аскольдовій Могилі. При зустрічі ми, інтерактивним методом крутезно познайомились.

Опісля, усі дружньо пішли на Службочку, де кожен з учасників та лідерів табору змогли приступити до Святої Тайни Євхаристії. Цю літургію ми жертвували за здоров’я таборян, парафіян, не забуваючи про тих, хто перебуває в потребі, також, у молитвах згадали наших воїнів, які оберігають наш спокій. На завершення Служби Божої нам пощастило отримати Єлеопомазання та благословення мощами св. Шарбеля, цілителя тіл і душ людських.

Опісля, у класах Катехитичної Школи ім. Блаженного Любомира Гузара, розпочались наші освітні екскурси в глибину історії, а саме: що було модне у часи Ісуса? Ми дізнались як одягались первосвященники, вивчили кожен елемент одягу та спробували себе у ролі первосвященника, самотужки зробивши наперстник. відтепер ми з легкістю зможемо відрізняти людей, різного статусу з огляду на їхній зовнішній вигляд.

photo_2019-10-28_20-22-53Далі у нас була перекуска, ми поласували смаколиками, які батьки з любов’ю нам зладували на табір. Опісля, ми вирушили на екскурсію до музею «Книги і друкарства», де нас зустріли привітні екскурсоводи й запропонували нам відвідати майстер-клас з виготовлення паперу. Це було надзвичайно круто і незабутньо. На прощання майстриня роздала нам, створені нашими ж руками листи паперу. Тому спогади про цей музей у нашій пам’яті залишиться надовго.

Коли ми повернулись у нашу красиву катехитичну школу, у трапезній на нас чекала смачна приємність – ми побачили столи накриті Божими дарами Від побаченого, ми зрозуміли, що таки добряче зголодніли. За традицією усіх християнських таборів, ми разом помолились перед трапезою. Досхочу посмакувавши смачнезним обідом, який приготувала мама наших учасників пані Віра, зо що їй ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую, ми продовжили наш освітній похід в історію.

photo_2019-10-28_20-38-37Наші навчальні лідери запропонували переглянути нові й цікаві презентації, які збагатили наші знання про минулу моду в часи Ісуса.

З нетерпінням уже чекаємо другого дня табору, щоб так незабутньо його провести як і перший день.

Наталія Цимбаляк, лідер Християнського Освітнього Простору, освітнього табору «Style CAMP», спеціально для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/