Головна

«Style CAMP» – день четвертий

965874558899655Богом даний четвер пройшов на «ура-а-а». Ще день і наш табір «добіжить» до завершення і це буде дуже сумно для усіх. Та ми не розчаровуємось бо віримо в те, що ще не один раз зустрінемось, можливо, навіть в новому амплуа «навчального лідера» ХОПу. Хто зна?!

Четвертий день модного табору розпочався з ангельського хору на Божественній Літургії у церкві та численністю вівтарної дружини у Святилищі. Це було дуже ніжно й до щему зворушливо коли, під час прийняття Євхаристії, наш маленький міні – хор заспівав чудову пісеньку про Бога – «Усі свої турботи віддай Йому, Господь все вирішить». І практично усі учасники табору приступили до Святого Причастя.

Після зворушливої для наших сердець Службочки, за планом дня у нас була смачнезна перекуска приготована нашими батьками.

А далі, а далі ми піднялись до катехитичного класу де переглядали документальні відео та презентацію про моду в період першої та другої світових воєн. Тепер ми трішки більше знаємо про причини та початок війни, а також про моду у повоєнні роки та багато інших цікавих фактів. Звісно, що сьогоднішній день не минув без танців, а точніше бансів «Love cames down» та «My lighthouse».

IMG_20191031_124834Досхочу наскакались і знову повернулись у клас де нас очікували презентації на тему сучасної моди. З цієї теми ми почерпнули чимало корисного, адже ми дізналися як правильно поєднувати кольорову гаму у своєму гардеробі й що означає «капсула базового кольору одягу».

Безперечно, у нас був смачний обід від мами Віри, курячий бульйон, макаронки по-флотськи й свіжий салатик до смаку, а ще гарячий чай.

Мало, що не забули, а ще, разом зі своїми навчальними лідерами ми вчились зав'язати краватку намагались розгадати загадку складного вузла. Звісно, у нас це виходило не так майстерно, проте ми наполегливо намагались і… можливо з четвертої, чи то п’ятої спроби ми таки досягли мети, ми її таки зав’язали. Далі ми продовжили наш день креативним порівнянням наших навчальних лідерів. Їхній стиль одягу, їхня манера викладу, їхня оригінальність запам’ятовуваність тощо.

Варто зізнатись, що упродовж тижня лідерам таки доводилось добряче тримати дисципліну, але у спогадуваннях діти ділились лише позитивними й найкращими моментами. Саме це хочемо якомога довше зберігати у наших серцях. А зараз на нас чекає завтра, нове і ще цікавіше. До зустрічі.

Наталія Цимбаляк, лідер Християнського Освітнього Простору, освітнього табору «Style CAMP», спеціально для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/