Головна

«Style CAMP» – день п'ятий (завершення)

IMG_2165Ось і промайнула п'ятниця, останній, п’ятий день «модного» табору. Можливо добре, а можливо й ні, але наш табір завершився. Не встигли озирнутись, як п’ять чудових осінніх днів уже промайнули.

Сьогоднішній день також був наповнений розмаїттям цікавих подій, як і кожен день цього табору про моду «Style CAMP».

Темою дня був український одяг. Але день розпочинався, уже традиційно, Службочкою Божою. Наші таборяни як один стояли вівтарною дружиною при звершенні безкровної жертви отцями Олексієм Геником та Константином Пантелеєм. Дівчатка ж співали з Ангельськими Хорами прославу Господеві.

Сьогодні кожна дитина прийшла завчасу перед Божественною літургією, за що щиро дякуємо батькам. Надзвичайно приємно бачити як горять очі хлопців, коли вони одягають дальмати, щоб прислуговувати отцям, як з трепетом б’ється їхнє серце, коли потрібно щось подати чи виконати. Дівчата ж по той бік царських врат підтримують своїх друзів, вболівають за них й водночас творять спільну молитву, що стає надзвичайно милою для Бога, бо це дитяча – щира молитва.

IMG_2241Далі, відповідно до розкладу таборового дня у нас була смачна перекуска від батьків, банси, лекторії, похід у музей, таємний друг і… Сьогодні Назарикові, учаснику нашого модного табору, виповнилось 13, його мама спекла дуже смачний торт, і в часі, не менш смачного обіду, іменинник нас усіх частував. День видався святковим. Ми разом вітали Назара і дуже сподіваємось, що наші дарунки йому припали до душі.

У цій статті також прагнемо подати слова подяки усім, хто в той чи інший спосіб долучився до створення й організації цього табору.

Найперше хочемо подякувати нашій дітворі, яка під час своїх осінніх канікул не лінувалась, не сиділа вдома, не пропадала в гаджетах, а хотіла розвиватися й горіла бажанням дізнаватись щось нове та цікаве. Кожен із них ВЕЛИКИЙ молодець. Вони талановиті, відверті і просто дуже добрі дітлахи.

Їхні щирі посмішки та енергійність заряджали нас, навчальних лідерів, і це було просто безмежно круто.

Також, дуже дякуємо батькам, які так безпечно довірили нам своїх дітей, доклали чимало зусиль, щоб упродовж робочого тижня привозити їх на Аскольдову Могилу. Ми розуміємо, що це потребувало чимало зусиль, у будень, у насичений час потоку людей та машин.

Дякуємо усім, хто долучилися до створення цієї крутої позитивної атмосфери: сестрі Марті Воловець ССНДМ, яка смачнезними обідами зачаровувала усіх і кожного, мамі Вірі й татові Сергієві, які кожного дня привозили свіжі продукти і ще звечора вдома готувала апетитні перекуски і дарувала неповторну радість усім нам.

Ще, дуже дякуємо отцям, які кожного дня для нас звершували Божественну Літургію, отцю пароху Ігорю Онишкевичу, отцю Констянтину Пантелею, отцю Анатолію Теслі, отцю, Олексію Генику і отцю Іванові Соханю, який так влучно промовляв до наших дитячих сердець. Дякуємо їм за молитви і духовний супровід і за розуміння нашої дитячої непосидючості.

5258854565Також, особливо він Навчальних Лідерів ХОПу, щиро дякуємо пані Любові Михайлюк за запрошенням на цей табір, організацію цього табору, безмежну турботу та материнську опіку. Ми ще довго згадуватимемо про вранішнє пробудження: «малятка, час вставати», «за 5 хв у нас сніданочок», «не гузраємось, нас дітки чекають», з любов’ю приготований сніданок, ранкову прогулянку до церкви і… Ми любимо і поважаємо її, вона вже наш ХОПорматор.

Ось ці миті, миті прощання, смутку і безмежних сподівань, що наше дружнє «до побачення» звучить як заклик до нових зустрічей у новому весняному, освітньому математичному таборі.

З любов’ю, ваші Навчальні Лідери, Августина, Андріана, Наталія, Олександра, Роман, брат Павло, спеціально для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/