Головна

Молитва здатна зміцнювати стосунки

praying-christian-man-with-holy-bible«Молюся і про те, щоб любов ваша дедалі більш і більш зростала у досконалім знанні та в усякому досвіді, щоб ви могли розпізнавати те, що ліпше; і щоб були чисті й бездоганні в день Христа, повні плодів праведности, що їх маємо через Ісуса Христа на славу й хвалу Божу.» (Филип’ян 1: 9-11)

Павло не просто молився за людей у своєму житті, він молився за них з радістю!

Є речі в житті інших людей, які ви хотіли б змінити. Та ви не хочете змінити себе, а хочете змінити їх. Ми завжди хочемо змінити інших людей. Але не можемо!

Однак, ви можете молитися і дозволити Богу здійснювати Свою роботу в інших людях.

Позитивна молитва більш ефективна, ніж позитивне мислення. Все позитивне мислення світу не здатне змінити вашого чоловіка чи дружину, ваших дітей чи друзів, або вашу ситуацію. Позитивне мислення може змінити вас, та воно не може змінити когось ще. А позитивна молитва може змінювати інших.

Який найшвидший спосіб змінити погані стосунки на добрі? Почніть молитися за іншу людину! Молитва змінить вас і змінить ту людину.

Павло навіть сказав нам, як молитися за інших:

«Молюся і про те, щоб любов ваша дедалі більш і більш зростала у досконалім знанні та в усякому досвіді, щоб ви могли розпізнавати те, що ліпше; і щоб були чисті й бездоганні в день Христа, повні плодів праведности, що їх маємо через Ісуса Христа на славу й хвалу Божу.» (Филип’ян 1: 9-11)

З цих віршів ми можемо навчитися молитися за людей в нашому житті чотирма способами:

Моліться, щоб вони зростали в любові: «І молюся, щоб любов ваша ще більше та більше в пізнанні й усякім дослідженні.»

Моліться, щоб вони робили мудрий вибір.

Моліться, щоб вони жили в чистоті і цілісності.

Моліться, щоб вони ставали подібними Христу.

Моліться так за себе та інших людей у .своєму житті, і спостерігайте, як Бог змінює стосунки, які здавалися безнадійними або вимагали відновлення.

Переклад Наталії ПАВЛИШИН

https://dyvensvit.org/

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/