Головна

« …хто визнає Мене перед людьми, Я також визнаю перед Отцем Моїм Небесним.» Мт. 10,32

IMG_4449У день Михайлового чуда, 19 вересня, частинка першопричасників катехитичної школи Блаженної пам’яті Любомира Гузара «Бути людиною» парафії Св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі, приступили до першої сповіді та урочистої Святої Євхаристії.

Відповідальний знаковий день для кожної дитини – визнання гріхів, прощення люблячого Бога-Отця, відчуття повноти любові Творця Світу.

Малята під опікою своїх рідних, батьків, хресних сміливо ступили на шлях відповідального християнина.

Своїми знаннями про віру, церкву вони завдячують сестрі Марті Воловець, ССНДМ, отцеві-настоятелеві Ігореві Онишкевичу, катехитам. Упродовж року, не зважаючи на пандемію та розмаїті перешкоди, що траплялися на цьому шляху, дівчата та хлопці спрагло вбирали вчення Христа.

Ми вітаємо кожну дитину з цим знаменним та знаковим для них днем. Відтепер з повнотою усвідомленості, що вони є учні Христові, малята сміливо ступатимуть дорогою, якою їх вестиме Христос, адже вони стали відповідальними християнами, повноцінними членами парафіяльної спільноти.

«Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/