Головна

Катехитичний 2020-2021 рік, розпочато

IMG_20201004_102604У неділю, 4 жовтня 2020 року Божого, двері катехитичної школи імені Блаженної пам’яті Любомира Гузара «Бути людиною» на Аскольдовій Могилі відкрились для початку нового катехитичного року 2020-2021.

Цього річ, школа зустріла своїх учнів обновкою – розсувними дверима з маркерно-магнітною дошкою для оголошень. З кожним навчальним роком наша школа оновлюється, наповнюється, збагачується і розвивається. Цьому завдячуємо нашим дітям, батькам, отцям, катехитам, парафіянам, людям доброї волі.

У 2020-2021 катехитичному році маємо шість основних катехитичних груп: допричасники – катехити пані Леся Солдатченко та пані Мар’яна Годна, першопричасники – катехити сестра Марта Воловець ССНДМ та пані Орися Редька, післяпричасники –  катехити пані Катерина Данилюк та пані Оксана Ясніцька, підлітки – катехити пані Віра Бєлоусова та пані Любов Михайлюк, молодь катехизує отець Іван Сохань та батьківську групу провадитимуть пані Наталя Пуряєва, парох, отець Ігор Онишкевич й отці парафії.

Дуже радіємо, що попри пандемію наша школа знову наповнилась світлом нових дитячих облич та посмішок. З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі у неділю, 11 жовтня об 11:00.

«Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/