Головна

Під Твою милість ...

d95e-VУ величний празник Покрова Пресвятої Богородиці, у День захисника України, у церкві св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі величною Божественною Літургією та численними молитвами отців, пароха Ігоря Онишкевича, сотрудника Івана Соханя, парафіян та військовослужбовців складали сердечну подяку Богородиці за її опіку, а нашим воїнам за захист.

Опісля Літургії, на могилі полеглого у війні супроти агресора Росії, Маркіяна Паславського (позивний Франко), відслужили Панахиду пам’яті кожного захисника України, котрий поліг за Волю і Соборність України у теперішній війні з Росією на Донбасі, й за тих, хто упродовж тисячоліть віддав своє життя за Україну.

fdc2-VВоїни-захисники з батальйону імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького пом’янули своїх полеглих братів та генерала.

У малій військовій каплиці Воздвиження Чесного Хреста Господнього молились за здоров'я та опіку для усіх українських воїнів, їхніх матерів, дружин, дітей, рідних. Спільними молитвами просили для кожного Покрову та захисту Пресвятої Богородиці від усіх ворогів видимих і невидимих, просили про звільнення полонених, оздоровлення поранених, допомогу вдовам та дітям, котрі втратили батьків на цій війні з російським агресором. Спільно молились за нашу перемогу і звільнення нашої землі.

9924153_nТакож сьогодні, у цей величний День свята Покрови Пресвятої Богородиці та захисника України, «стипендію від тата» отримала юна студентка Владислава.

Проєкт «стипендія від тата» є одним із соціальних проєктів, які провадить парафіяльна служба милосерді для дітей, батько/мати яких загинула на війні. Упродовж усіх років, від коли триває війна на Донбасі, зі спільних пожертв добротворців, парафіян, меценатів, людей доброї волі наша парафіяльна служба милосердя опікується 4-ма студентами й допомагає від імені тата, котрий віддав своє життя за нашу волю, соборність, гідність у війні з російським агресором на Донбасі.

І, на останок, просимо у Богородиці Материнської опіки та покрову для кожного з нас. Під Твою милість прибігаємо, Богородице Діво …

Слава Богу! Україні мир!

«Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/