Головна

Папа: Відсутність любові є причиною особистих та суспільних проблем

cq5dam.thumbnail.cropped.750.422У своєму повідомленні в Twitter Святіший Отець закликає замислитися над справжньою причиною всякого зла.

«Бог не приходить для того, щоби звільнити нас від щоденних проблем, а для того, аби визволити нас від справжньої проблеми, якою є брак любові. Саме це є глибокою причиною наших особистих, суспільних, міжнародних та екологічних проблем. Думати лише про себе – це початок всякого зла», – таке повідомлення з’явилося на аккаунті Папи Франциска у соцмережі Twitter у вівторок, 17 серпня 2021 року.

Ці слова вперше прозвучали з уст Святішого Отця під час міжрелігійної міжнародної зустрічі «Ніхто не врятується наодинці – мир і братерство», що відбулася в Римі 20 жовтня 2020 року. Виступаючи під час цього заходу, в якому, взяли участь представники різних конфесій і релігій, Святіший Отець наголосив, що війни та конфлікти завжди є причиною страждання та бідності, та нагадав, що мир є «пріоритетом кожної політики». Папа закликав усіх співпрацювати задля сприяння мирові, бо «жоден народ, жодна суспільна група не зможе самостійно досягти миру, добра, безпеки та щастя».

Світлана Духович – Ватикан

Джерело: https://www.vaticannews.va/

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/