Головна

Звіт про роботу БО «Парафіяльний благодійний фонд «Карітас-Печерськ» за 2021 р.Б.

DSC02962Відправили подарунки дітям 6 багатодітних родин в Сарненський район Рівненської обл. у відповідь на листи до Св.Миколая, отримані від них на адресу «Карітас-Печерськ» (солодкі подарунки, іграшки - «Укрпошта» волонтери подружжя п.Оля та п.Богдан З., п.Микола «ЛК»).

Відправили допомогу (в т.ч. солодкі подарунки від п.Олени і п.Василя) дітям загиблих в російсько-українській війні – 8 посилок і 1 посилку багатодітній родині пораненого ветерана (о.Ігор Онишкевич).

Вислали допомогу одягом та взуттям для багатодітної сім’ї  п. Валерія Ш. в м.Великі Мости Львівської обл. (2 посилки «Новою поштою» - волонтер п.Микола «ЛК»)

Відправили подарунки дітям загиблих в російсько-українській війні (взуття шкільне, пожертвуване парафіянами, одяг («Нова пошта» волонтер п.Микола «ЛК»):

м.Луцьк (3 дітей)

Житомир (3 дітей)

м.Камянець-Подільський Хмельницької обл. (3 дітей)

м.Надвірна Івано-Франківської обл. (3 дітей)

м.Новояворівськ Львівської обл. (2 дітей)

Взяли участь у річній зустрічі волонтерів Пенітенціарного душпастирства УГКЦ 27 лютого 2021 року у приміщенні Патріаршої Курії УГКЦ біля Патріаршого Собору з нагоди Дня особливої уваги до в’язничного служіння.

Взяли участь у конкурсі мікрогрантів 2021 від «Карітас-Київ» Проект «Школа іконопису «Натхнення» зараховано до числа переможців конкурсу мікрогрантів 2021 від «Карітас-Київ». Проводили заняття в проекті «Школа іконопису «Натхнення».

Провели виставку робіт учнів «Школи іконопису «Натхнення» та її очільниці, художниці-іконописця п.Наталі Гобрій, з музичним супроводом п.Віри Томчук.

Передали допомогу парафіям УГКЦ:

-                       Парафія Св.Миколая в с.Щітки Вінницької обл.

-                       Парафія Св.Духа в м.Золотоноша Черкаської обл.

Відвідали Потіїївську спеціальну школу-інтернат для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату в Радомишльському районі Житомирської обл. і передали допомогу, в т.ч. 63 солодкі подарунки від парафіян п.Світлани і п.Андрія.

Стараннями парафіяльних родин відправили подарунки Св.Миколая «Дарунок від Тата» родинам загиблих в російсько-українській війні (28 родин).

Передали 31 упаковку медичних памперсів та прокладок амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в с.Угерсько Стрийського району, Львівської обл. (волонтер о.Ігор Онишкевич)

Роздали парафіянам та потребуючим захисні маски та дезінфікуючий засіб для обробки рук, видали допомогу санітарно-гігієнічними засобами  від «Карітас-Київ».

З нагоди Всесвітнього дня убогих в трапезній при храмі відбувся благодійний обід з потребуючими. Після обіду представник «Лицарів Колумба» п.Микола Д. вручив кожному з них пакунок із продуктами від «Карітас-Печерськ».

Служіння «Домашня опіка» доставило продуктову допомогу 58 адресатам (волонтери – «Лицарі Колумба»).

Виплатили стипендії 4 студентам, потерпілим від російської агресії, на суму 48 746 грн.

Витрачено коштів у готівковому вигляді та на придбання подарунків родинам, які зазнали втрат внаслідок російської агресії, на загальну суму 122 023 грн.

Заступник директора БФ «Карітас-Печерськ», А.Мушинська для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/