Головна

Світ

Лише Ісус може воскресити умертвлені гріхом частини нашого серця

Вівторок, 08 квітня 2014, 11:38

Лише Ісус може допомогти нам вийти з гробниць гріха, з відмерлих частин нашого серця. Такими думками Папа Франциск поділився під час Святої Меси. Коментуючи євангельське читання про воскресіння Лазаря, він закликав виходити з гробів, які кожен з нас має у своєму нутрі.

Але перед Євхаристійним богослуженням Єпископ Риму зустрівся представниками різних парафіяльних груп.

Add a comment

Читати далі: Лише Ісус може воскресити умертвлені гріхом частини нашого серця

 

Дослідники Туринської плащаниці досліджують «техніку» розп'яття

Понеділок, 07 квітня 2014, 11:09

Спеціалісти, що входить до міжнародної групи дослідників, що займаються вивченням Туринської плащаниці, прийшли до висновку, що смерть на хресті могла бути більш болісною, ніж вважалося раніше. Дослідження, проведені вченими останнім часом, поставили питання про "техніку" страти на хресті. Про це повідомила в п'ятницю Британська газета The Daily Mail.

Add a comment

Читати далі: Дослідники Туринської плащаниці досліджують «техніку» розп'яття

 

«Віруюча молодь є силою, яка здатна змінити суспільство»

Четвер, 03 квітня 2014, 00:31

Бадьортеся! Я бо подолав світ! (Ів. 16, 33). Улюблена в Христі молоде! Радію, що знову маю нагоду у Квітню неділю, у день Входу Господнього до Єрусалима, звернутися до вас!

Ви завжди, а особливо протягом цієї тяжкої зими та сповненої тривог весни, у моїх думках і молитвах. Хочу запевнити вас, що в усіх нелегких випробуваннях, труднощах та печалях Церква є і завжди буде для вас люблячою матір’ю, до якої ви можете прийти, щоб відновити свої сили, знайти мир і надію.

Add a comment

Читати далі: «Віруюча молодь є силою, яка здатна змінити суспільство»

   

«Серця Живе Джерело»

Понеділок, 31 березня 2014, 21:39

30 березня в Римі відбулася презентація антології поезій, присвячених Патріарху Йосифу Сліпому. Видання під назвою «Серця Живе Джерело» презентували професори Леонід Рудницький та Альберт Кіпа. Захід відбувся в приміщенні товариства «Свята Софія» (via di Boccea, 478).

Захід розпочався Архиєрейською Літургією в соборі Святої Софії, яку очолив владика Венедикт (Алексійчук), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії. Із ним співслужив владика Іриней (Білик), канонік папської базиліки Санта Марія Маджоре.

Add a comment

Читати далі: «Серця Живе Джерело»

 

Боже милосердя - ним треба ділитись

Субота, 29 березня 2014, 20:48

Навернутися – це не справа однієї миті, це – старання, яке триває усе життя. На цьому наголосив Папа Франциск, який у п’ятницю, 28 березня 2014 р., очолив в базиліці Святого Петра у Ватикані обряд покути та поєднання для більшої кількості каянників з індивідуальною сповіддю та розрішенням, який був частиною ініціативи «24 години для Господа», що відбувалася у храмах Риму та в різних країнах світу, та була організована Папською Радою сприяння новій євангелізації.

Add a comment

Читати далі: Боже милосердя - ним треба ділитись

   

Сторінка 27 з 56

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/