Головна

Світ

Папа Франциск у Кракові: «Україно, я з вами»

Понеділок, 01 серпня 2016, 13:37

Уляна Журавчак є волонтером Світового Дня Молоді. Вонапоходить з Трускавецького району Львівської Області. 30 липня вона була одна з чотирнадцяти молодих людей, які представляли молодь СДМ під час спільного обіду з Папою Франциском. Прийшла разом зі своїми товарищами до прес-центру штаб-квартири СДМ, аби поділитися враженями з журналістами. Католицький Медіа-Центр зміг поспілкуватися з нею особисто. Пропонуємо вашій увазі нашу розмову з Уляною: Add a comment

Читати далі: Папа Франциск у Кракові: «Україно, я з вами»

 

Без цього неможливо бути священиком: Папа повчав, як сповідати

П'ятниця, 03 червня 2016, 21:54

Peter-CallesenБуття милосердним — це не тільки один зі способів існування, але єдиний спосіб. Немає іншої можливості буття священиком, — сказав Папа Франциск учора, 2 червня 2016 р., в римській базиліці св. Павла за Мурами.

Це була вже третя його медитація протягом реколекцій для священиків, влаштованих у рамках Ювілею Священиків під час цього Року Милосердя.

Add a comment

Читати далі: Без цього неможливо бути священиком: Папа повчав, як сповідати

 

Світовий День Молоді

Четвер, 02 червня 2016, 22:47

Logotyp1Дорогий паломнику! Київська Архиєпархія організовує групи для поїздки на цю подію. Надсилаю інформацію про те, що необхідно для того, щоб приєднатися до групи.  Надсилаю інформацію про те, що необхідно для того, щоб поїхати разом у групі від Київської Архиєпархії.

Кожному учаснику потрібно зареєструватись разом із групою до участі. Реєстрація є першим необхідним кроком для отримання візи на в’їзд до зони Шенген на спеціально приготованих умовах для учасників СДМ. Лише після цього, організаційний комітет надсилає документ (Підтвердження участі у Світових Днях Молоді), яке є підставою для отримання візи.  Add a comment

Читати далі: Світовий День Молоді

   

«Дерево без коріння якийсь час буде зеленим, але уже ніколи не принесе плоду»

Понеділок, 18 квітня 2016, 19:32

shevchuk_lublin2Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав днями побував з офіційним візитом у Польщі з нагоди 1050-ліття Хрещення. Предстоятель поділився з Департаментом інформації УГКЦ своїми враженнями від урочистостей.

Блаженніший Святославе, цей ювілей Хрещення, християнська ідентичність Польщі, України, наскільки вона, на вашу думку, важлива для країни, для суспільства?

Add a comment

Читати далі: «Дерево без коріння якийсь час буде зеленим, але уже ніколи не принесе плоду»

 

Спільна Декларація Глав Католицької Церкви і Константинопольської та Елладської Православних Церков

Субота, 16 квітня 2016, 22:25

RV1499В рамках відвідин табору «M?ria Refugee Camp» на грецькому острові Лесбос, що відбулися у суботу, 16 квітня 2016 р., Глави Католицької Церкви та Константинопольської й Елладської Православних Церков підписали наступну спільну декларацію:

Add a comment

Читати далі: Спільна Декларація Глав Католицької Церкви і Константинопольської та Елладської Православних Церков

   

Сторінка 13 з 56

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/