Головна

Світ

Предстоятель УГКЦ у Берліні розвінчує міфи російської пропаганди

Четвер, 02 липня 2015, 22:11

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав під час зустрічі з паном Крістофом Хойсгеном, радником Канцлера Німеччини з питань зовнішньої політики та безпеки, у рамках візиту ВРЦіРО до Німеччини розвінчав два найбільших міфи російської пропаганди.

«Першим таким міфом, – розповів Глава греко-католиків, – є те, що в Україні йде громадянська війна. Ми хочемо вам засвідчити, як голос просто українського народу, що в нас немає громадянського протистояння.

Add a comment

Читати далі: Предстоятель УГКЦ у Берліні розвінчує міфи російської пропаганди

 

Папа пропонує всім християнам святкувати Пасху разом у другу неділю квітня

П'ятниця, 26 червня 2015, 08:13

Католики готові відмовитись від святкування Великодня згідно своїх обчислень, щоб усі християни відзначали Пасху разом, заявив Папа Франциск.

Нещодавно Папа Франциск висловив готовність та відкритість щодо обговорення єдиної дати святкування Великодня. Про це він заявив, звертаючись до священиків, зібраних у базиліці св. Йоана на Латерані під час міжнародних реколекцій, що мали місце у Римі. У духовних вправах взяли участь священики більш ніж 1000 священиків з 90 країн світу.

Add a comment

Читати далі: Папа пропонує всім християнам святкувати Пасху разом у другу неділю квітня

 

Як Бог дивиться на розбиті сім’ї?

Середа, 24 червня 2015, 21:35

Свою сьогоднішню катехизу в рамках загальної аудієнції Папа Франциск присвятив проблемі сепарації у подружжі, а також становищу дітей, які страждають від непорозумінь між батьками. Пропонуємо повний текст катехизи.

Дорогі брати і сестри, доброго дня!

У попередніх катехизах ми говорили про сім'ї, що переживають крихкість людського життя, бідність, хворобу, смерть. Сьогодні ж ми задумаємося над ранами, які відкриваються в рамках сімейного співжиття, тобто, коли в лоні сім'ї ми завдаємо один одному кривди, і це жахлива річ!

Add a comment

Читати далі: Як Бог дивиться на розбиті сім’ї?

   

Таємниця аудієнції Путіна у Папи

П'ятниця, 12 червня 2015, 12:37

Розшифрування символів у подарунках і словах

Владімір Путін – у Ватикані, на аудієнції у Папи Римського. «Як так можна?! Зрада, сором для Святого Престолу!» – Приблизно таким «холіваром» зустріла більшість українських завсідників соціальних мереж повідомлення з Риму.

А й справді, як це Папа Франциск, котрого ми так шануємо, так вболіваємо за нього, взяв і зустрівся з тим «кривавим тираном». І не лише зустрівся. «Путін подарував Папі вишите зображення храму Христа Спасителя, а Святіший Отець вручив російському президенту медальйон роботи художника Ґвідо Верої, на якому зображений янгол миру, що закликає до творення солідарного та справедливого світу, а також примірник апостольського послання Evangelii Gaudium», – повідомляє прес-служба Ватикану.

Add a comment

Читати далі: Таємниця аудієнції Путіна у Папи

 

Екзорцист: демони бояться святого Йоана Павла ІІ

Понеділок, 08 червня 2015, 20:47

Святий Йоан Павло ІІ — заступник у боротьбі зі злим духом, розповідає екзорцист Рима. Демон дуже боїться Папу, який «зруйнував усі його плани». Зокрема, йдеться про падіння комунізму у Східній Європі, а також про велику любов молоді до Святішого Отця.

Отець Ґабріель Аморс, однак, переконаний у тому, що у боротьбі за душі ми не самі, оскільки у своєму служінні він неодноразово отримував допомогу з неба, зокрема за заступництвом св. Йоан Павло ІІ. Будинок о. Ґабріеля у південно-західній частині міста не привертає до себе увагу перехожих, проте саме там точиться жорстока боротьба добра і зла. За останні 26 років священик провів там понад 70 000 екзорцизмів.

Add a comment

Читати далі: Екзорцист: демони бояться святого Йоана Павла ІІ

   

Сторінка 17 з 56

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/