Головна

Митецька сторінка

Чисті руки (15 листопада)

П'ятниця, 15 листопада 2013, 00:52

По смерті став чоловік перед Богом і з гордістю показує Йому свої руки:

«Господи, подивися, які в мене чисті руки!»

Господь усміхнувся і зі смутком промовив: «Це правда, вони чисті, але ….порожні».

Федір Достоєвський написав історію про одну багату, але дуже скупу жінку. Після смерті диявол вкинув її у море пекельного вогню.

Add a comment

Читати далі: Чисті руки (15 листопада)

 

Я люблю ранок...

Четвер, 14 листопада 2013, 04:25

Я люблю ранок, його свіжість і незайманість, безтурботність. Бо з настанням дня все може скластися по-іншому. А то ще був ранок, пробудження нового дня. Осіннє сонце лінувалося виповзти із-за хмар, котрі густим рядном вкривали небо. Ні, радше й не видно було неба, бо рядно було грубим і лляним, на вигляд щойно витканим і не праним, то мабуть було угодно якось виправити цю помилку.

Add a comment

Читати далі: Я люблю ранок...

 

Родина (14 листопада)

Четвер, 14 листопада 2013, 00:26

У самому серці долини, серед полів, луків і лі­сів, у двоповерховому будиночку мешкала щас­лива родина. Складалася з трьох осіб: матусі, та­туся й шестирічного синочка.

Долиною протікав веселий і бурхливий стру­мок.

Будиночок стояв віддалік села, і тому в неділю родина сідала в маленький автомобіль та їхала на Службу Божу в парохіяльну церкву.

Add a comment

Читати далі: Родина (14 листопада)

   

Дороги (13 листопада)

Середа, 13 листопада 2013, 00:03

У Першому світовому конгресі доріг брало участь багато офіційних представників мільйонів доріг, що перетинали країни світу по всіх паралелях і меридіянах.

Великі дороги і маленькі доріжки, гордовиті автостради з дванадцятьма смугами і стежини, що губляться у джунглях, гірські стежки і залізниці, тракти з бруківкою і царські дороги, тихі алеї та південноамериканські прибережні променади.

Add a comment

Читати далі: Дороги (13 листопада)

 

Іванові шкарпетки (12 листопада)

Вівторок, 12 листопада 2013, 00:59

У XIX сторіччі в одному англійському містечку, пропрацювавши кілька місяців, бригада будівельників звела дуже високий фабричний димар.Останній робітник зійшов з небезпечного дерев'яного риштування. Усі мешканці міста були там, щоб допомогти розібрати риштування й відсвяткувати подію. Коли дошки та балки впали додолу, серед гуку, куряви, сміху і вигуків городян зненацька всі побачили голову робітника, який завершив роботу в середині димаря. Натовп завмер.

Add a comment

Читати далі: Іванові шкарпетки (12 листопада)

   

Сторінка 20 з 91

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/