Головна

Милосердя

БФ «Карітас Київ» у навечір’я свята Богоявління організував Святу Вечерю для багатодітних сімей вимушених переселенців

Середа, 21 січня 2015, 21:50

«18 січня 2015 року БФ «Карітас Київ» організував Святу Вечерю для багатодітних сімей вимушених переселенців. Серед учасників були бідні сімї зі Сходу України та Криму. Загальна кількість присутніх на вечері понад 80 осіб, з яких переважаюча більшість - це діти», - повідомляє директор БФ «Карітас Київ» о. Роман Сиротич.

Свято розпочалася святковою виставою, яку підготували підопічні діти Карітасу разом із волонтерами університету Т. Шевченка.

Add a comment

Читати далі: БФ «Карітас Київ» у навечір’я свята Богоявління організував Святу Вечерю для багатодітних сімей вимушених переселенців

 

Служіння

Неділя, 28 грудня 2014, 22:07

19 грудня 2014 року сестра Василія (Гальцова) і волонтер Юрій Йосифович послужили Святителю Миколаю, передавши дарунки, зібрані в результаті доброчинної акції, що триває в громадах УГКЦ у м. Києві. Їх супроводив о. Костянтин Пантелей, керівник Відділу душпастирства у пенітенціарній системі України.

В Київському слідчому ізоляторі у корпусі тримання неповнолітніх ув'язнених відбулось урочисте привітання неповнолітніх зі святом Святого Миколая. Програму разом з вихованцями, утримуваними в Київському слідчому ізоляторі, приготувала с. Василія (Гальцова), ЧСВВ. Свято було у формі театралізованої вистави, учасниками якої були самі неповнолітні ув'язнені. До дітей завітав Св. Миколай (Юрій Йосифович). Він запитав дітей про Заповіді Божі, вони приготували невеличкий концерт, читали вірші та заспівали разом святкові пісні. Св. Миколай у супроводі о. Костянтина Пантелея і с. Василії цього ж дня побував в камерах, де утримуються жінки.

Add a comment

Читати далі: Служіння

 

Понад тисяча дітей отримали подарунки від Святого Миколая БФ «Картіас Київ»

П'ятниця, 26 грудня 2014, 17:30

БФ «Карітас Київ» у рамках постійної праці надає допомогу багатьом дітям та кризовим сім’ям. Окрім цього проводяться різні акції. Однією із таких є подарунки для дітей до свята Святого Миколая. Цього року Карітас Київ надав понад тисяча подарунків для різних категорій дітей», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

Святий Миколай Карітасу попрямував до дітей, які його з нетерпінням чекали. Так, подарунки отримали діти з кількох будинків сімейного типу, інтернатів, лікарень, діти із кризових, малозабезпечених, неповних та багатодітних родин, а також діти з сімей вимушених переселенців та діти, батьки яких загинули в АТО та на Майдані.

Add a comment

Читати далі: Понад тисяча дітей отримали подарунки від Святого Миколая БФ «Картіас Київ»

   

Блаженніший Любомир відвідав 260 переселенців

Понеділок, 15 грудня 2014, 22:01

«12 грудня 2014 року відбувся візит Блаженнішого Любомира Гузара в Санаторій «Джерело», де проживає близько 260 вимушено переселених осіб зі Сходу України та Криму (з них 120 дітей). Зустріч була організована Київським Карітасом», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

Add a comment

Читати далі: Блаженніший Любомир відвідав 260 переселенців

 

БФ «Карітас-Київ» надає допомогу вимушено переселеним людям зі Сходу України

Середа, 26 листопада 2014, 11:20

«БФ «Карітас-Київ» надає допомогу вимушено переселеним людям зі Сходу України та Криму. За досить короткий час вдалося досягти великих результатів - допомогу отримало понад 1000 осіб. П’ятсот п’ятдесят п’ять осіб отримали грошову допомогу на продукти харчування, теплі речі та на оплату оренди житла. Окрім цього, ще понад 500 осіб отримали допомогу гуманітарними речами, одягом, взуттям, продуктами, засобами гігієни, засобами реабілітації (інваліді візки, ходунки, палички тощо). Допомога надавалася як у Карітасі, так і в інших місцях проживання переселенців. Ведеться співпраця із державними органами та іншими фондами і організаціями з метою надання широко масштабнішої допомоги ще більшій кількості осіб, - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Add a comment

Читати далі: БФ «Карітас-Київ» надає допомогу вимушено переселеним людям зі Сходу України

   

Сторінка 9 з 17

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/