Головна

Милосердя

«Пустіть дітей! Не бороніть їм приходити до мене, бо таких Царство Небесне» (Мт. 19:13)

Субота, 31 березня 2012, 00:46

Місяць тому мені запропонували організувати поїздку та провести невеличку просвітницько-культурну програму для 18-тьох вихованців Борзнянської загальноосвітньої школи-інтернат. Парафіяни нашої церкви вже відвідували цих діток з подарунками http://oranta.org/index.php?option=com_content&view=article&id=829:velyka-rodyna-odna-mama-i-216-dite&catid=29:propovidi-cat&Itemid=34 і продовжують опікуватись ними.

Add a comment

Читати далі: «Пустіть дітей! Не бороніть їм приходити до мене, бо таких Царство Небесне» (Мт. 19:13)

 

Велика родина: одна мама і 216 дітей!

Понеділок, 06 лютого 2012, 18:45

Волонтери та парафіяльна служба милосердя 25 січня відвідали Борзнянську загальноосвітню школу-інтернат в Чернігівській області. Хоч і свята закінчились, але св.. Миколай ще досі роздає свої подарунки. Цього разу ми зібрали трохи менше подарунків, ніж завжди. Але і на цьому велике дякую усім, хто приніс речі, іграшки, хто допоміг матеріально, закупити різдвяні сніговички з цукерками, два комп’ютери та телевізор. Діти були дуже щасливі та вдячні. Обличчя їх світилися неймовірно!

Add a comment

Читати далі: Велика родина: одна мама і 216 дітей!

 

«Як виглядає життя за колючим дротом?»

Середа, 03 листопада 2010, 23:51

Фотовиставка «Реалії тюремного життя»

28 жовтня в центральному краєзнавчому музеї Сімферополя, суспільна організація «Айболить», при підтримці Державного Департаменту України з питань виконання покарань в Автономній Республіці Крим, відкрила виставку відомих кримських фотографів Олександра Каднікова та Авідаса Шемітаса.  На п’ятдесяти фото показано реалії тюремного життя у виправних колоніях Сімферополя та Харкова.

Add a comment

Читати далі: «Як виглядає життя за колючим дротом?»

   

Літній відпочинок з Божої ласки

Середа, 21 липня 2010, 22:32

До уваги громади.

Подаємо звіт використаних коштів на катехитичний відпочинок дітей у літній час.

Вже багато років для дітей недільної катехитичної школи є великою привілею, а саме відпочити у літній період, продовжити свої навчання і пізнання рідного краю за рахунок зібраних пожертв протягом року.

Нашими жертводавцями є самі літи, які складають свою десятину зі своїх кишенькових витрат, подають милостиню-допомогу дітям сиротам у проекті шкільний портфелик, збирають пожертву на різдвяну свічку і пасхальний для сироти. Також у нас є дві скриньки пожертв Богородиці і св.. Миколая. Всі ці зібрані кошти збираються і потім використовуються на проведення дітьми канікул у Карпатах і на морі.

Add a comment

Читати далі: Літній відпочинок з Божої ласки

 

Шкільний портфелик у Потіївці

Понеділок, 07 вересня 2009, 23:09

Парафіяни церкви св. Миколая, що на Аскольдовій Могилі разом з парафіяльними дітьми відвідали школу інтернат для неповносправних дітей, у селі Потіївка, Житомирської області. Діти парафіяльної служби милосердя разом з Орестою Цимбрівської приготували сиротам подарунки - портфелики, зошити, олівці, щоденники, ручки, лінійки, альбоми, фломастери та фарби для малювання. До цієї благодійної поїздки приєднався і Віктор Морозов, він влаштував для сиріт святковий концерт.

Add a comment

Читати далі: Шкільний портфелик у Потіївці

   

Сторінка 14 з 17

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/