Головна

Митрополит Борис Ґудзяк про гідність, правду, подолання самотності та гумор

Середа, 18 грудня 2019, 15:11

6F37F990-3935-4442-B2B7-A0E81F1C8974_w1023_r1_sАналітичний центр УКУ разом із Українським католицьким університетом в Києві уже вдруге організував обговорення головних викликів, які стоять перед Україною і світом. У міжнародній конференції «UCU Global: людська гідність у часи мета-впливів» взяли участь аналітики, дипломати, бізнесмени, медійники, дипломати та представники духовенства. Із підсумковим словом виступив митрополит Української греко-католицької церкви Борис Ґудзяк.

Add a comment

Читати далі: Митрополит Борис Ґудзяк про гідність, правду, подолання самотності та гумор

 

Любові слід вчитися: як почуватися коханим у подружжі?

Вівторок, 10 грудня 2019, 22:15

christiana-rivers-3_mQjo4Vb6A-unsplashКоли вирішуємо крокувати життєвою дорогою у подружжі, то робимо це із щирим бажанням зробити все, що в наших силах, щоби принести щастя тій людині, з якою ми вирішили поділитися своїм життям і коханням впродовж життя.

Однак таке прагнення може зазнати фрустрації, якщо побачимо, що незважаючи на нашу добру волю та зусилля до любові, чоловік чи дружина не почувається коханим, а між нами постійно виникають конфлікти.

Add a comment

Читати далі: Любові слід вчитися: як почуватися коханим у подружжі?

 

«Сьогоднішнє свято є торжеством християнського виховання, бо кожна дитина - храм Божий», - Глава УГКЦ

Середа, 04 грудня 2019, 20:39

na_vvedennyaКожна людина має неповторний і унікальний дар та покликання. Тож у цьому святі проявляється велич такого покликання та задуму Творця щодо неї. Адже Він шукає можливості закласти свій храм у кожному з нас.

На цьому наголосив Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав у своїй проповіді до вірних під час Архиєрейської Божественної Літургії у Патріаршому соборі Воскресіння Христового на свято Введення в храм Пресвятої Богородиці, в середу 4 грудня 2019 року.

Add a comment

Читати далі: «Сьогоднішнє свято є торжеством християнського виховання, бо кожна дитина - храм Божий», - Глава УГКЦ

   

Церкви закликають усі парламентські фракції доопрацювати законопроект 0931

Середа, 04 грудня 2019, 17:42

freedom-conscience-ukr-irs.in.ua

Церкви і релігійні організації різних конфесій, а також віруючі з різних регіонів, спрямували до всіх фракцій Верховної Ради листи з проханням направити законопроект № 0931 на повторне друге читання для доопрацювання.

Релігійна спільнота переконує парламентарів, що у редакції Комітету цей проект загрожує свободі совісті та свободі вираження поглядів, а тому не може бути проголосований як закон, повідомляє Інститут релігійної свободи.

Add a comment

Читати далі: Церкви закликають усі парламентські фракції доопрацювати законопроект 0931

 

Звернення Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ щодо аграрної реформи в Україні

Вівторок, 03 грудня 2019, 18:54

agrarna_reforma

Господня є земля, її повнота, вселенна та її мешканці.

Псалом 24, 1

Дорогі в Христі!

Живемо в час, який попри воєнне лихоліття, спричинене зовнішньою агресією,  позначений  викликами внутрішнього суспільного буття. Відповіддю на ці виклики може бути тільки позитивна трансформація всього суспільно-державного організму шляхом виважених реформ.

Add a comment

Читати далі: Звернення Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ щодо аграрної реформи в Україні

   

Сторінка 13 з 82

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/